De gidsen van Rotterdam ByCycle nemen u mee langs onverwachte routes, naar onontdekte plekjes en naar locaties waar u anders niet welkom bent.

Voor deze zomer is een groot aantal nieuwe routes samengesteld. De Parfum BoemBoem-route brengt u bijvoorbeeld naar festivalterreinen, bouwputten en sloopgebieden waar verrassende optredens plaatsvinden.

De Werelds Oude Westen-routes lopen door het gebied tussen de twee populaire winkelstraten, de Nieuwe Binnenweg en de West-Kruiskade waar u tijdens de dakenroute de wijk van bovenaf te zien krijgt en waar u met de culinaire route kennismaakt met restaurantjes, toko's en de Caribische keuken.

De Gluren bij de Buren-routes geven u de kans bij Rotterdammers binnen te kijken. U kunt rondkijken in penthouses, wolkenkrabbers, studentenkamers en oude pakhuizen. Dit jaar staan Gluren bij de Buren-routes met thema's als mode en design op het programma. (MS)

De gidsen van Rotterdam ByCycle nemen u mee langs onverwachte routes, naar onontdekte plekjes en naar locaties waar u anders niet welkom bent. Voor deze zomer is een groot aantal nieuwe routes samengesteld. De Parfum BoemBoem-route brengt u bijvoorbeeld naar festivalterreinen, bouwputten en sloopgebieden waar verrassende optredens plaatsvinden. De Werelds Oude Westen-routes lopen door het gebied tussen de twee populaire winkelstraten, de Nieuwe Binnenweg en de West-Kruiskade waar u tijdens de dakenroute de wijk van bovenaf te zien krijgt en waar u met de culinaire route kennismaakt met restaurantjes, toko's en de Caribische keuken. De Gluren bij de Buren-routes geven u de kans bij Rotterdammers binnen te kijken. U kunt rondkijken in penthouses, wolkenkrabbers, studentenkamers en oude pakhuizen. Dit jaar staan Gluren bij de Buren-routes met thema's als mode en design op het programma. (MS)