Rugzakken mogen de drinkebroers niet meenemen op het terrein van het bierfestival, dat volledig afgesloten is met hekken. Dat moet verzekeren dat iedere bezoeker gescreend kan worden. Er worden 6 miljoen mensen verwacht voor het twee weken durende festival.

Sinds de terreuraanslagen eerder in de zomer, is er in Duitsland extra waakzaamheid. Maar de extra maatregelen en het regenweer kunnen de pret niet bederven. Bezoekers in typische Beierse klederdracht stonden al aan te schuiven lang voor de eerste biertenten om 9.00 uur open gingen. (Belga)

Rugzakken mogen de drinkebroers niet meenemen op het terrein van het bierfestival, dat volledig afgesloten is met hekken. Dat moet verzekeren dat iedere bezoeker gescreend kan worden. Er worden 6 miljoen mensen verwacht voor het twee weken durende festival. Sinds de terreuraanslagen eerder in de zomer, is er in Duitsland extra waakzaamheid. Maar de extra maatregelen en het regenweer kunnen de pret niet bederven. Bezoekers in typische Beierse klederdracht stonden al aan te schuiven lang voor de eerste biertenten om 9.00 uur open gingen. (Belga)