Een minicruise bestaat telkens uit twee nachten aan boord van een cruise-ferry en één volle dag in de stad naar keuze. De minicruises zijn mogelijk tussen 1 oktober 2010 en 31 maart 2011. In een vierpersoonscabine betaalt u vanaf 69 euro per persoon, in een tweepersoons vanaf 89 euro.

U kunt ook de wagen of motor mee aan boord nemen zodat u historische steden in de buurt zoals Beverly en Lincoln kunt bezoeken of tochten in de natuur van de York-shire Wolds of de Yorkshire Dales kunt maken.

Een langer verblijf is ook mogelijk. Wanneer u op een donderdag vertrekt betaalt u geen toeslag, op de andere dagen een toeslag van 28 euro per kajuit. De kosten voor de extra nacht op Engelse bodem betaalt de reiziger zelf.

Informatie

PO Ferries

Maaike Schwering

Een minicruise bestaat telkens uit twee nachten aan boord van een cruise-ferry en één volle dag in de stad naar keuze. De minicruises zijn mogelijk tussen 1 oktober 2010 en 31 maart 2011. In een vierpersoonscabine betaalt u vanaf 69 euro per persoon, in een tweepersoons vanaf 89 euro. U kunt ook de wagen of motor mee aan boord nemen zodat u historische steden in de buurt zoals Beverly en Lincoln kunt bezoeken of tochten in de natuur van de York-shire Wolds of de Yorkshire Dales kunt maken. Een langer verblijf is ook mogelijk. Wanneer u op een donderdag vertrekt betaalt u geen toeslag, op de andere dagen een toeslag van 28 euro per kajuit. De kosten voor de extra nacht op Engelse bodem betaalt de reiziger zelf.InformatiePO Ferries Maaike Schwering