Volgens Lonely Planet is Belgrado de beste partystad ter wereld. De Servische hoofdstad doet daarom hard haar best om ook toeristen met een klein budget te lokken.

De toeristische dienst van Belgrado selecteerde meer dan 50 adressen van voordelige hostels, gericht op rugzaktoeristen. Deze jeugdherbergen zijn comfortabel en modern ingericht en bieden handige faciliteiten, zoals een gratis internetverbinding en schone lakens.

Nog een tip: via de website Belgrade Alt Guide kunt u alternatieve tours onder leiding van studenten door Belgrado boeken. Zij laten u kennismaken met de kanten van Belgrado die de eigen inwoners vaak niet eens kennen.

De adressen van de hostels vindt u op de Engelstalige website van de Tourist Organization of Belgrade.

Maaike Schwering

Volgens Lonely Planet is Belgrado de beste partystad ter wereld. De Servische hoofdstad doet daarom hard haar best om ook toeristen met een klein budget te lokken. De toeristische dienst van Belgrado selecteerde meer dan 50 adressen van voordelige hostels, gericht op rugzaktoeristen. Deze jeugdherbergen zijn comfortabel en modern ingericht en bieden handige faciliteiten, zoals een gratis internetverbinding en schone lakens. Nog een tip: via de website Belgrade Alt Guide kunt u alternatieve tours onder leiding van studenten door Belgrado boeken. Zij laten u kennismaken met de kanten van Belgrado die de eigen inwoners vaak niet eens kennen. De adressen van de hostels vindt u op de Engelstalige website van de Tourist Organization of Belgrade. Maaike Schwering