Zo biedt het Köln, Stadt des Wassers Reisepaket: twee overnachtingen inclusief ontbijt in het viersterren art'otel cologne, een bezoek aan de Claudius-Thermen, een stadstour, gebak en koffie in het Chocolademuseum, een herinneringssouvenir en een Köln WelcomeCard die behalve gratis openbaar vervoer talrijke kortingen in musea en andere bezienswaardigheden biedt (165 euro p/p).

Er zijn ook toeristische themaroutes. Bezoekers ontdekken alles over de Rijn, grondwater, afvalwater, heilig water, hoogwater, weldadig water, Eau de Cologne en Keuls bier.

Voor chocoladeliefhebbers is er het Sweet Cologne Packet met een bezoek aan het Chocolademuseum en een chocoladeproeverij bij Visser Chocolade.

Informatie

Koeln Tourismus

Maaike Schwering

Zo biedt het Köln, Stadt des Wassers Reisepaket: twee overnachtingen inclusief ontbijt in het viersterren art'otel cologne, een bezoek aan de Claudius-Thermen, een stadstour, gebak en koffie in het Chocolademuseum, een herinneringssouvenir en een Köln WelcomeCard die behalve gratis openbaar vervoer talrijke kortingen in musea en andere bezienswaardigheden biedt (165 euro p/p). Er zijn ook toeristische themaroutes. Bezoekers ontdekken alles over de Rijn, grondwater, afvalwater, heilig water, hoogwater, weldadig water, Eau de Cologne en Keuls bier. Voor chocoladeliefhebbers is er het Sweet Cologne Packet met een bezoek aan het Chocolademuseum en een chocoladeproeverij bij Visser Chocolade.InformatieKoeln Tourismus Maaike Schwering