Miss Piggy: "New York is een geweldige plaats voor families, kikkers, varkens, beren en alle anderen."

Op de website www.nycgo.com/family tonen de Muppets hun favoriete plekjes. Miss Piggy vertelt bijvoorbeeld over de mooiste winkels voor kinderen, Kermit heeft een paar tours door New York samengesteld die leuk zijn voor gezinnen, de Zweedse kok geeft eettips en Gonzo toont aan de hand van zijn favoriete familie-uitstapjes waarom er geen leukere stad bestaat.

Om New York nog aantrekkelijker te maken, kunnen families voortaan korting krijgen in bijvoorbeeld restaurants, hotels, winkels en bezienswaardigheden. (MS)

Miss Piggy: "New York is een geweldige plaats voor families, kikkers, varkens, beren en alle anderen." Op de website www.nycgo.com/family tonen de Muppets hun favoriete plekjes. Miss Piggy vertelt bijvoorbeeld over de mooiste winkels voor kinderen, Kermit heeft een paar tours door New York samengesteld die leuk zijn voor gezinnen, de Zweedse kok geeft eettips en Gonzo toont aan de hand van zijn favoriete familie-uitstapjes waarom er geen leukere stad bestaat. Om New York nog aantrekkelijker te maken, kunnen families voortaan korting krijgen in bijvoorbeeld restaurants, hotels, winkels en bezienswaardigheden. (MS)