"Het is natuurlijk totaal onverwacht. We waren enkele dagen op vakantie in Brussel en hadden dit bezoek nog gepland op de terugweg naar huis. Het is erg verrassend, maar natuurlijk erg leuk. Eigenlijk gaan we gewoon hetzelfde doen als we al van plan waren, alleen is het nu wat goedkoper", lacht de gelukkige Nederlander, die omstreeks 13.15 uur het Atomium binnenwandelde.

Het Atomium biedt Patrick Vergier en zijn gezin gratis toegang tot het Atomium, een rondleiding, een etentje in een van de 'bollen', een boeket bloemen en een prijzenpakket met souvenirs uit de shop van het Atomium aan. (Belga)

"Het is natuurlijk totaal onverwacht. We waren enkele dagen op vakantie in Brussel en hadden dit bezoek nog gepland op de terugweg naar huis. Het is erg verrassend, maar natuurlijk erg leuk. Eigenlijk gaan we gewoon hetzelfde doen als we al van plan waren, alleen is het nu wat goedkoper", lacht de gelukkige Nederlander, die omstreeks 13.15 uur het Atomium binnenwandelde. Het Atomium biedt Patrick Vergier en zijn gezin gratis toegang tot het Atomium, een rondleiding, een etentje in een van de 'bollen', een boeket bloemen en een prijzenpakket met souvenirs uit de shop van het Atomium aan. (Belga)