U wandelt in uw eigen tempo, in de ochtend of na de middag. De Happen & Stappen wandeling is 7 km lang en loopt langs bekende Mechelse bezienswaardigheden, zoals de Sint-Romboutskathedraal, het Groot en Klein Begijnhof, het Dijlepad, enkele kerken, de paleizen van Margareta van York en Margareta van Oostenrijk en het stadhuis. U krijgt een folder met informatie over alles wat u onderweg ziet.

De route begint en eindigt bij hetzelfde restaurant waar u wordt verwelkomd met koffie en gebak. Vervolgens wandelt u het eerste deel van de route. Dan is er tijd voor een tussenstop met een lekker soepje. U vervolgt de wandeling die afgesloten wordt met een broodje wanneer u in de ochtend op pad gaat of met een hoofdgerecht wanneer u in de middag wandelt. In totaal doet u ongeveer vier uur over de hele route. (MS)

U wandelt in uw eigen tempo, in de ochtend of na de middag. De Happen & Stappen wandeling is 7 km lang en loopt langs bekende Mechelse bezienswaardigheden, zoals de Sint-Romboutskathedraal, het Groot en Klein Begijnhof, het Dijlepad, enkele kerken, de paleizen van Margareta van York en Margareta van Oostenrijk en het stadhuis. U krijgt een folder met informatie over alles wat u onderweg ziet. De route begint en eindigt bij hetzelfde restaurant waar u wordt verwelkomd met koffie en gebak. Vervolgens wandelt u het eerste deel van de route. Dan is er tijd voor een tussenstop met een lekker soepje. U vervolgt de wandeling die afgesloten wordt met een broodje wanneer u in de ochtend op pad gaat of met een hoofdgerecht wanneer u in de middag wandelt. In totaal doet u ongeveer vier uur over de hele route. (MS)