Gondeliers Alessandro Della Pieta en Enrico Greifenberg vonden het vervelend om voortdurend mensen in een rolstoel te moeten teleurstellen. Het was immers niet mogelijk om een rolstoel in de gondel te krijgen.

Omdat niemand anders een initiatief nam, besloten ze het probleem zelf aan te pakken. Ze lanceerden de website Gondolas4all waarmee ze geld inzamelen om rolstoelvriendelijke kades aan te leggen zodat ook mensen in een rolstoel voortaan een tochtje in een gondel kunnen maken.

Ondertussen hebben ze genoeg geld gekregen om een eerste pier te openen. Dit jongetje is alvast dolenthousiast over het gondeltochtje. (MS)

Gondeliers Alessandro Della Pieta en Enrico Greifenberg vonden het vervelend om voortdurend mensen in een rolstoel te moeten teleurstellen. Het was immers niet mogelijk om een rolstoel in de gondel te krijgen. Omdat niemand anders een initiatief nam, besloten ze het probleem zelf aan te pakken. Ze lanceerden de website Gondolas4all waarmee ze geld inzamelen om rolstoelvriendelijke kades aan te leggen zodat ook mensen in een rolstoel voortaan een tochtje in een gondel kunnen maken.Ondertussen hebben ze genoeg geld gekregen om een eerste pier te openen. Dit jongetje is alvast dolenthousiast over het gondeltochtje. (MS)