Inmiddels telt de stad vijfhonderd kilometer aan fietspaden en staan er op verschillende plaatsen, waaronder het Centraal Station, fietsen te huur. Voor een fiets betaalt u tien euro per dag en als u twee fietsen huurt, krijgt u er tot drie kinderfietsen gratis bij.

Voor negen gratis thematische routebeschrijvingen kunnen fietsers terecht bij de twee toeristische diensten in de stad. Ze zijn ook te downloaden via de website van Düsseldorf Tourismus. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de route Natur pur of Darum ist es am Rhein so schön.

Ook de hotels hebben zich aan de fietsers aangepast. Düsseldorf telt elf hotels met het keurmerk bett + bike. Ze bieden diverse fietsfaciliteiten zoals een overdekte en beveiligde fietsstalling. (MS)

Inmiddels telt de stad vijfhonderd kilometer aan fietspaden en staan er op verschillende plaatsen, waaronder het Centraal Station, fietsen te huur. Voor een fiets betaalt u tien euro per dag en als u twee fietsen huurt, krijgt u er tot drie kinderfietsen gratis bij. Voor negen gratis thematische routebeschrijvingen kunnen fietsers terecht bij de twee toeristische diensten in de stad. Ze zijn ook te downloaden via de website van Düsseldorf Tourismus. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de route Natur pur of Darum ist es am Rhein so schön. Ook de hotels hebben zich aan de fietsers aangepast. Düsseldorf telt elf hotels met het keurmerk bett + bike. Ze bieden diverse fietsfaciliteiten zoals een overdekte en beveiligde fietsstalling. (MS)