Sinds eind juni heeft Milaan zijn eerste klimaatneutrale hotel: het Milano Scala Hotel.

Er wordt uitsluitend energie gekocht van leveranciers die gebruik maken van schone energiebronnen waardoor de CO2-uitstoot sterk teruggeschroefd wordt.

Het nieuwe hotel is gevestigd in een negentiende-eeuwse Palazzo en ligt in de artistieke wijk Brera, vlak bij de Duomo.

Muziek en opera komen terug in de naam en het interieur van het Milano Scala Hotel. De meubelen, de muurdecoraties en de namen van de 62 kamers en 10 suites hebben allemaal een muzikaal tintje.

Voor een drankje kunt u terecht in de hedendaagse Bar Alla Prima of in de Sky Terrace Bar met schitterend uizicht over Milaan op het dak. Dineren kan in restaurant La Traviata.

Sinds eind juni heeft Milaan zijn eerste klimaatneutrale hotel: het Milano Scala Hotel. Er wordt uitsluitend energie gekocht van leveranciers die gebruik maken van schone energiebronnen waardoor de CO2-uitstoot sterk teruggeschroefd wordt. Het nieuwe hotel is gevestigd in een negentiende-eeuwse Palazzo en ligt in de artistieke wijk Brera, vlak bij de Duomo. Muziek en opera komen terug in de naam en het interieur van het Milano Scala Hotel. De meubelen, de muurdecoraties en de namen van de 62 kamers en 10 suites hebben allemaal een muzikaal tintje. Voor een drankje kunt u terecht in de hedendaagse Bar Alla Prima of in de Sky Terrace Bar met schitterend uizicht over Milaan op het dak. Dineren kan in restaurant La Traviata.