Het historische centrum vormt het perfecte décor voor de 19e-eeuwse personages uit zijn romans. Scrooge, Oliver Twist, Mr. Pickwick, Christmas Carol Singers, dronkaards, deftige heren en dames en arme weesjes: u komt ze er allemaal tegen. Koren en orkesten luisteren de stad op met kerstmuziek, u kunt er proeven van Engelse punch en geroosterde kastanjes en ook de straten, winkels en huizen worden gehuld in romantische Britse sferen.

iStockphoto
© iStockphoto

U kunt een bezoek aan het Dickens Festijn combineren met een wandeling over de kerstmarkt met 75 kraampjes in en om de Grote Kerk. De kerstmarkt staat er op 17, 18 en 19 december. Het Dickens Festijn vindt plaats op 19 en 20 december.

Het historische centrum vormt het perfecte décor voor de 19e-eeuwse personages uit zijn romans. Scrooge, Oliver Twist, Mr. Pickwick, Christmas Carol Singers, dronkaards, deftige heren en dames en arme weesjes: u komt ze er allemaal tegen. Koren en orkesten luisteren de stad op met kerstmuziek, u kunt er proeven van Engelse punch en geroosterde kastanjes en ook de straten, winkels en huizen worden gehuld in romantische Britse sferen. U kunt een bezoek aan het Dickens Festijn combineren met een wandeling over de kerstmarkt met 75 kraampjes in en om de Grote Kerk. De kerstmarkt staat er op 17, 18 en 19 december. Het Dickens Festijn vindt plaats op 19 en 20 december.