Dé vriendinnenactiviteit van Europa komt naar Brussel

© 2012 Pop In The City

Ben jij avontuurlijk aangelegd en heb je minstens één vriendin die dat ook is? Dan is Pop in the City echt iets voor jullie. Door de avontuurlijke stadsrace leer je verschillende Europese steden kennen als je broekzak. En voor deze 9e editie hoef je niet eens op een vliegtuig te springen, want ze vindt gewoon plaats in Brussel.

Pop In the City herstelt de uitwisseling tussen Europeanen en zorgt ervoor dat een stad volledig kan ontdekt worden op een unieke manier, met toegang tot plekjes die normaal gesloten zijn of niet gekend zijn.

Tijdens de 8 uur dat de wedstrijd duurt, voeren de deelneemsters in teams van 2 ongeveer 25 uitdagingen uit, verspreid over de stad. De duo’s moeten hun grenzen verleggen en beleven unieke ervaringen in de takken Sport, Cultuur, Kunst, Extreme Uitdagingen en Liefdadigheid. De uitdagingen zijn allemaal onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis, de cultuur en de traditie van de stad. De deelneemsters kunnen een stop inroepen en de hulp van de lokale bevolking vragen. Na de wedstrijd volgt er een avondmaal en een slotfeest, altijd op een magische plaats.

Hier zie je alvast wat je kan verwachten:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Topartiesten, chefs en ontwerpers zullen deelnemen aan het project en de meest trendy plekjes in de stad zullen de deelneemsters niet ontglippen. Er zijn in totaal 25 uitdagingen, verspreid over heel Brussel. De uitdagingen blijven geheim tot het moment waarop de deelneemsters aankomen op de plek van de uitdaging. Maar toekomstige deelneemsters die dit artikel lezen, hebben een streepje voor, want wij verklappen al enkele uitdagingen. Zo staat er onder andere een match rolstoelbasket, iets met veel chocolade en een uitdaging op de bollen van het Atomium op het programma.

30 % van de plaatsen wordt gereserveerd voor Belgische deelneemsters, de rest van de deelneemsters komt uit Frankrijk, Zwitserland, Italië, Engeland en de Verenigde Staten.

Pop in Brussels vindt plaats op 26 september. Het inschrijvingsformulier en meer informatie vind je hier.

(EK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content