City Sightseeing is een fenomeen over de hele wereld en de bekende rode Hop on- Hop off bussen zijn te vinden in veel steden waar toeristen komen. Bijzonder dat juist Amsterdam de prestigieuze award won. Amsterdam is daarnaast ook de eerste en enige stad ter wereld die naast de Hop on- Hop off bus, ook een Hop on - Hop off boot heeft, waarmee toeristen de Amsterdamse grachten kunnen ontdekken.

Amsterdam wint de prijs omdat klantvriendelijkheid er hoog in het vaandel staat, er voortdurend rekening gehouden wordt met de feedback van de klanten en in verband met het ontwikkelen van toekomstplannen.

City Sightseeing is een fenomeen over de hele wereld en de bekende rode Hop on- Hop off bussen zijn te vinden in veel steden waar toeristen komen. Bijzonder dat juist Amsterdam de prestigieuze award won. Amsterdam is daarnaast ook de eerste en enige stad ter wereld die naast de Hop on- Hop off bus, ook een Hop on - Hop off boot heeft, waarmee toeristen de Amsterdamse grachten kunnen ontdekken. Amsterdam wint de prijs omdat klantvriendelijkheid er hoog in het vaandel staat, er voortdurend rekening gehouden wordt met de feedback van de klanten en in verband met het ontwikkelen van toekomstplannen.