Chicago is bekend van de eerste wolkenkrabbers, Al Capone en Route 66, maar er is nog zoveel meer. De Belgische reisjournaliste Leentje De Leeuw woont in The Windy City en kent er alle interessante plekjes. Voor de Belgische toeristen stelde ze in samenwerking met Connections een stadwandeling samen waarbij u Chicago op een originele manier ontdekt.

U gluurt bijvoorbeeld binnen in de nachtclub waar housemuziek ontstond, u loopt rond in de decors uit ER, The Blues Brothers of Batman, maakt een ritje in een van de mooiste liften in de VS en proeft de lekkerste hotdogs en pizza's in Chicago.

De wandeling kan van april tot december, op dinsdag en zaterdag, ze start om 8.45 uur en duurt ongeveer drie uur. De prijs bedraagt 49 euro.

U kunt ook kiezen voor een exclusieve rondleiding met vrienden of het hele gezin. Samen met Leentje stelt u dan uw eigen route samen. Voor deze viptoer voor maximaal acht personen betaalt u 275 euro.

Voor meer informatie over Chicago, een ruime selectie aan hotels en excursies kunt u terecht in een nieuwe brochure van Connections. (MS)

Chicago is bekend van de eerste wolkenkrabbers, Al Capone en Route 66, maar er is nog zoveel meer. De Belgische reisjournaliste Leentje De Leeuw woont in The Windy City en kent er alle interessante plekjes. Voor de Belgische toeristen stelde ze in samenwerking met Connections een stadwandeling samen waarbij u Chicago op een originele manier ontdekt. U gluurt bijvoorbeeld binnen in de nachtclub waar housemuziek ontstond, u loopt rond in de decors uit ER, The Blues Brothers of Batman, maakt een ritje in een van de mooiste liften in de VS en proeft de lekkerste hotdogs en pizza's in Chicago. De wandeling kan van april tot december, op dinsdag en zaterdag, ze start om 8.45 uur en duurt ongeveer drie uur. De prijs bedraagt 49 euro. U kunt ook kiezen voor een exclusieve rondleiding met vrienden of het hele gezin. Samen met Leentje stelt u dan uw eigen route samen. Voor deze viptoer voor maximaal acht personen betaalt u 275 euro. Voor meer informatie over Chicago, een ruime selectie aan hotels en excursies kunt u terecht in een nieuwe brochure van Connections. (MS)