"Deze nieuwe route is bijzonder goed nieuws voor de duizenden zakenlui, EU-ambtenaren en lobbyisten die tot nog toe niet rechtstreeks konden reizen tussen Neurenberg en de Europese hoofdstad", zegt Brussels Airlines Chief Commercial Officer Lars Redeligx.

Enkele maanden geleden lanceerde Brussels Airlines al een verbinding met Bremen. De maatschappij zal met Neurenberg erbij acht bestemmingen in Duitsland aanbieden. Brussels Airlines vliegt ook nog op Berlijn, Hamburg en Hannover.

Moedermaatschappij Lufthansa verbindt Brussels Airport met Frankfurt en München en prijsvechter Germanwings, ook uit de Lufthansa-groep, vliegt naar Stuttgart. (Belga)

"Deze nieuwe route is bijzonder goed nieuws voor de duizenden zakenlui, EU-ambtenaren en lobbyisten die tot nog toe niet rechtstreeks konden reizen tussen Neurenberg en de Europese hoofdstad", zegt Brussels Airlines Chief Commercial Officer Lars Redeligx.Enkele maanden geleden lanceerde Brussels Airlines al een verbinding met Bremen. De maatschappij zal met Neurenberg erbij acht bestemmingen in Duitsland aanbieden. Brussels Airlines vliegt ook nog op Berlijn, Hamburg en Hannover. Moedermaatschappij Lufthansa verbindt Brussels Airport met Frankfurt en München en prijsvechter Germanwings, ook uit de Lufthansa-groep, vliegt naar Stuttgart. (Belga)