Wil u de openingsuren van het Magritte Museum kennen, bent u op zoek naar een lekker restaurant, hippe bar of leuke kledingzaak in Brussel? Binnenkort kunt u dit soort informatie in een handomdraai vinden op uw smartphone.

De applicaties worden gekoppeld aan de inhoud van de website van het Brussel Internationaal Toerisme & Congres en andere officiële sites. De applicatie is vanaf midden april beschikbaar.

In een tweede fase wordt de applicatie ook ontwikkeld voor andere besturingssystemen van smartphones en draagbaremultimediatools.

Brussel parlementslid Bianca Debaets juicht dit initiatief, dat reeds in andere steden bestaat en succes kent, toe. Op deze manier wordt volgens haar Brussel beter gepromoot in binnen- en buitenland.

Belga/MS

Wil u de openingsuren van het Magritte Museum kennen, bent u op zoek naar een lekker restaurant, hippe bar of leuke kledingzaak in Brussel? Binnenkort kunt u dit soort informatie in een handomdraai vinden op uw smartphone. De applicaties worden gekoppeld aan de inhoud van de website van het Brussel Internationaal Toerisme & Congres en andere officiële sites. De applicatie is vanaf midden april beschikbaar. In een tweede fase wordt de applicatie ook ontwikkeld voor andere besturingssystemen van smartphones en draagbaremultimediatools. Brussel parlementslid Bianca Debaets juicht dit initiatief, dat reeds in andere steden bestaat en succes kent, toe. Op deze manier wordt volgens haar Brussel beter gepromoot in binnen- en buitenland. Belga/MS