Dat zijn de eerste tendensen die reisorganisator Connections kan afleiden uit de vroegboekactie die van start is gegaan.

Connections realiseert een forse groei op Noord-Amerika: "De belangstelling voor Noord-Amerika wordt aangewakkerd door een gunstige wisselkoers van de Amerikaanse dollar.", zegt Frank Bosteels, Product Manager bij Connections.

Vooral New York en Miami zijn de populaire vakantiesteden in de VS. In New York profiteren reizigers van goedkopere overnachtingen door de flinke toename van nieuwe hotels in the Big Apple.

Heropleving van de citytrips

Ook citytrips kennen een forse heropleving. Een opvallende trend omdat de winterperiode traditioneel niet het hoogseizoen voor citytrips is. In het stedenlijstje van trips binnen Europa staan Barcelona, Rome, Lissabon en Praag het hoogst genoteerd.

Connections schrijft de kentering toe aan het fait dat lowcost-spelers dit jaar massaal op Brussels Airport in Zaventem inzetten.

De vroegboekactie van Connections - voor reizen tot voorjaar 2015 - loopt nog tot maandag 15 september. (MS)

Dat zijn de eerste tendensen die reisorganisator Connections kan afleiden uit de vroegboekactie die van start is gegaan. Connections realiseert een forse groei op Noord-Amerika: "De belangstelling voor Noord-Amerika wordt aangewakkerd door een gunstige wisselkoers van de Amerikaanse dollar.", zegt Frank Bosteels, Product Manager bij Connections. Vooral New York en Miami zijn de populaire vakantiesteden in de VS. In New York profiteren reizigers van goedkopere overnachtingen door de flinke toename van nieuwe hotels in the Big Apple.Heropleving van de citytrips Ook citytrips kennen een forse heropleving. Een opvallende trend omdat de winterperiode traditioneel niet het hoogseizoen voor citytrips is. In het stedenlijstje van trips binnen Europa staan Barcelona, Rome, Lissabon en Praag het hoogst genoteerd. Connections schrijft de kentering toe aan het fait dat lowcost-spelers dit jaar massaal op Brussels Airport in Zaventem inzetten. De vroegboekactie van Connections - voor reizen tot voorjaar 2015 - loopt nog tot maandag 15 september. (MS)