"De terugkeer van de kalmte in Athene de afgelopen twaalf maanden heeft een positieve invloed gehad en de zomer is daar het bewijs van", zegt Timotheos Ananiadis, vicevoorzitter van de Vereniging van hoteluitbaters in Athene (EXAAA).

Ook op de Saronische eilanden zoals Hydra, Poros en Aegina steeg de hotelbezetting de eerste acht maanden van dit jaar met 8,1 pct in vergelijking met vorig jaar.

De luchthaven van Athene kondigde deze week nog aan dat in de periode mei-augustus het aantal landende passagiers met 6,5 pct is gestegen. Voor mensen die enkel Athene bezoeken was dat een stijging van 11,6 pct. (Belga/MS)

"De terugkeer van de kalmte in Athene de afgelopen twaalf maanden heeft een positieve invloed gehad en de zomer is daar het bewijs van", zegt Timotheos Ananiadis, vicevoorzitter van de Vereniging van hoteluitbaters in Athene (EXAAA). Ook op de Saronische eilanden zoals Hydra, Poros en Aegina steeg de hotelbezetting de eerste acht maanden van dit jaar met 8,1 pct in vergelijking met vorig jaar. De luchthaven van Athene kondigde deze week nog aan dat in de periode mei-augustus het aantal landende passagiers met 6,5 pct is gestegen. Voor mensen die enkel Athene bezoeken was dat een stijging van 11,6 pct. (Belga/MS)