De nieuwe Titanic zal in Sichuan komen te liggen als een toeristische attractie. Het schip zal 269 meter lang zijn en 28 meter breed. Het zal gebaseerd zijn op het originele ontwerp en ook replica bevatten van bijvoorbeeld de balzaal.

In tegenstelling tot de echte Titanic zal het nieuwe exemplaar technologie zoals wifi hebben, aldus Wang Weiling van de Wuchang Shipbuilding Industry Group, gebaseerd in de provincie Hubei.

De Sichuan Seven Star Energy Investment Group heeft twee jaar geleden al een investering van 145 miljoen dollar in het project aangekondigd, weet Xinhua ook.(Belga)

De nieuwe Titanic zal in Sichuan komen te liggen als een toeristische attractie. Het schip zal 269 meter lang zijn en 28 meter breed. Het zal gebaseerd zijn op het originele ontwerp en ook replica bevatten van bijvoorbeeld de balzaal. In tegenstelling tot de echte Titanic zal het nieuwe exemplaar technologie zoals wifi hebben, aldus Wang Weiling van de Wuchang Shipbuilding Industry Group, gebaseerd in de provincie Hubei. De Sichuan Seven Star Energy Investment Group heeft twee jaar geleden al een investering van 145 miljoen dollar in het project aangekondigd, weet Xinhua ook.(Belga)