Chicago biedt deze winter een hele resem gratis bezienswaardigheden en evenementen.

Om te beginnen is er de schaatsbaan McCormick Tribune Ice Rink bij Millennium Park waar u gratis tussen de torenhoge wolkenkrabbers kunt schaatsen. In de Atrium Gallery loopt tot eind april de tentoonstelling Chicago Model City die aan de hand van foto's, video's, kaarten en computeranimatie de planologische geschiedenis van de stad belicht.

Een greep uit de andere gratis bezienswaardigheden: het beursgebouw Chicago Board of Trade, het Chicago Cultural Center met gratis dans-, muziek- en theatervoorstellingen, het Mexican Fine Arts Center Museum, het enorme Shedd Aquarium en de Lincoln Park Zoo.

Bovendien zijn vrijwel alle musea in Chicago één dag in de week gratis te bezoeken.

Weet u niet goed waar uw tocht door Chicago te beginnen dan kunt u de zogenaamde Chicago Greeters om hulp vragen. Dat zijn inwoners van Chicago die toeristen mee op sleeptouw nemen en hen de mooiste plekjes in de stad tonen. Ook deze dienst is gratis en beschikbaar in 16 talen.

Informatie

Explore Chicago

Chicago Greeters

Maaike Schwering

Chicago biedt deze winter een hele resem gratis bezienswaardigheden en evenementen. Om te beginnen is er de schaatsbaan McCormick Tribune Ice Rink bij Millennium Park waar u gratis tussen de torenhoge wolkenkrabbers kunt schaatsen. In de Atrium Gallery loopt tot eind april de tentoonstelling Chicago Model City die aan de hand van foto's, video's, kaarten en computeranimatie de planologische geschiedenis van de stad belicht. Een greep uit de andere gratis bezienswaardigheden: het beursgebouw Chicago Board of Trade, het Chicago Cultural Center met gratis dans-, muziek- en theatervoorstellingen, het Mexican Fine Arts Center Museum, het enorme Shedd Aquarium en de Lincoln Park Zoo. Bovendien zijn vrijwel alle musea in Chicago één dag in de week gratis te bezoeken. Weet u niet goed waar uw tocht door Chicago te beginnen dan kunt u de zogenaamde Chicago Greeters om hulp vragen. Dat zijn inwoners van Chicago die toeristen mee op sleeptouw nemen en hen de mooiste plekjes in de stad tonen. Ook deze dienst is gratis en beschikbaar in 16 talen.InformatieExplore ChicagoChicago Greeters Maaike Schwering