Australië, Nieuw-Zeeland en de VS zijn populaire bestemmingen bij jongeren, maar in die landen rondreizen in een camper is voor hen vaak te duur.

Download gratis reisgidsen

Daar komt nu verandering in met de Backpack Corner van Travelhome, camperreizen voor toeristen die over een beperkt budget beschikken. De campers hebben minder faciliteiten dan normaal, maar ze bevatten wel een koelkast, een zit/bedbank, airco en een keukenuitrusting.

De modellen variëren van hippe busjes in retrostijl, flowerpower tot en met felgekleurde designs en handbeschilderde versies. De campers zijn te huur in Nieuw-Zeeland, Australië, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Namibië. (MS)

Australië, Nieuw-Zeeland en de VS zijn populaire bestemmingen bij jongeren, maar in die landen rondreizen in een camper is voor hen vaak te duur. Download gratis reisgidsen Daar komt nu verandering in met de Backpack Corner van Travelhome, camperreizen voor toeristen die over een beperkt budget beschikken. De campers hebben minder faciliteiten dan normaal, maar ze bevatten wel een koelkast, een zit/bedbank, airco en een keukenuitrusting. De modellen variëren van hippe busjes in retrostijl, flowerpower tot en met felgekleurde designs en handbeschilderde versies. De campers zijn te huur in Nieuw-Zeeland, Australië, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Namibië. (MS)