Belgen die in Mali zijn wordt aangeraden "openbare drank-, eet- en andere gelegenheden waar buitenlanders gewoonlijk samenkomen te vermijden, zeker plaatsen die rechtstreeks te bereiken zijn van op de openbare weg". Het wordt ook formeel "afgeraden om nog na 23 uur te circuleren in de stad (Bamako, de hoofstad van het land, nvdr)".

Het aangepaste reisadvies volgt op een aanslag in de hoofdstad Bamako in de nacht van vrijdag op zaterdag, waarbij - naast vier ansere slachtoffers - ook een Belg het leven liet.

(Belga)

Belgen die in Mali zijn wordt aangeraden "openbare drank-, eet- en andere gelegenheden waar buitenlanders gewoonlijk samenkomen te vermijden, zeker plaatsen die rechtstreeks te bereiken zijn van op de openbare weg". Het wordt ook formeel "afgeraden om nog na 23 uur te circuleren in de stad (Bamako, de hoofstad van het land, nvdr)". Het aangepaste reisadvies volgt op een aanslag in de hoofdstad Bamako in de nacht van vrijdag op zaterdag, waarbij - naast vier ansere slachtoffers - ook een Belg het leven liet. (Belga)