Brussels Airport lanceert interactief reisplatform voor jongeren

© Belga

Jonge reizigers zoeken vaak via internet naar de beste vluchtdeals. Om op specifieke reiswensen van deze generatie in te gaan, heeft Brussels Airport een interactief reisplatform gelanceerd.

Jonge reizigers zoeken vaak via internet naar de beste vluchtdeals. Om op specifieke reiswensen van deze generatie in te gaan, heeft Brussels Airport het platform www.bruxx.be gelanceerd.

Bruxx is in de eerste plaats een vereenvoudigd reserveringssysteem. Het maakt jongeren op een interactieve manier wegwijs in de goedkoopste vluchten van een aanbod van reeds bestaande vluchten van negen maatschappijen die Zaventem aandoen.

Het gaat om Air Arabia, Air Baltic, Aer Lingus, Blue Air, Brussels Airlines, easyJet, Jetairfly, Thomas Cook Airlines en Vueling. Om tickets te boeken worden gebruikers doorgestuurd naar de websites van de respectievelijke luchtvaartmaatschappijen.

Brussels Airport mikt op de Y-generation, de jongere generatie tussen 18 en 34 jaar. “Ze zijn opgegroeid met het internet, zijn heel flexibel en hangen meestal niet vast aan één bestemming en één specifieke periode”.

Bruxx is dan ook aanwezig op de sociale netwerksites Facebook en Twitter, waardoor jongeren reiservaringen, foto’s en tips

kunnen uitwisselen.

Tot slot biedt Brussels Airport de jonge platformgebruikers extra voordelen. Zo kunnen ze op vrijdag en zaterdag terecht in een eigen jongerenruimte (Exxit), met gratis wifi, spelconsoles, digitale televisie, iMacs en zitzakken.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content