Brussels Airlines vliegt voortaan naar New York

© Belga

Brussels Airlines start vanaf 1 juni met vluchten naar New York en hulde om dat te vieren de medewerkers in een nieuw rood uniform.

Brussels Airlines start vanaf 1 juni met vluchten naar New York en hulde om dat te vieren de medewerkers in een nieuw rood uniform.

Het gaat om een dagelijkse verbinding tussen Brussels Airport en de luchthaven John F. Kennedy (JFK) in het stadsdeel Queens, met vertrek in Brussel ’s ochtends en terugkeer via een nachtvlucht.

Het is de eerste eigen lijnverbinding van Brussels Airlines naar de States sinds het ontstaan van de luchtvaartmaatschappij in 2002. De vluchten van en naar JFK gebeuren met een compleet vernieuwde A330.

Om dat in de verf te zetten krijgen ruim de Brussels Airlines-medewerkers een nieuw uniform. Honderd cabin crew leden en luchthavenmedewerkers dragen niet langer het blauwwitte uniform, maar zijn uitgedost in “een elegant rood uniform dat symbool staat voor de passie en stijl die de Belgische luchtvaartmaatschappij uitstraalt nu ze dagelijks koers zet naar New York”, zo luidt het.

Die “New York Ambassadors”, zoals ze genoemd worden, moeten de allereerste trans-Atlantische route van Brussels Airlines promoten tijdens hun dagelijkse contacten met de passagiers.

De ambassadeurs zullen niet enkel op de vlucht Brussel-New York te zien zijn, de bedoeling is dat ze op het hele Brussels Airlines-netwerk te zien zullen zijn. (Belga/MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content