Brussels Airlines vliegt vanaf 6 maart 2017 naar Mumbai

© iStockphoto

Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines start haar nieuwe verbinding op Mumbai op op maandag 6 maart 2017. Vanaf dan vliegt ze vijf keer per week heen en terug tussen Brussel en de Indiase metropool. De ticketverkoop is ondertussen opgestart.

Brussels Airlines kondigde de route naar Mumbai bijna een maand geleden aan. De luchtvaartmaatschappij springt daarmee in een gat dat was achtergelaten in maart, toen de Indiase maatschappij Jet Airways Brussels Airport inruilde voor de Nederlandse luchthaven Schiphol. Eerder dit jaar nam Brussels Airlines ook al de verbinding met het Candese Toronto over van Jet Airways.

Het vluchtschema voor Mumbai bestaat uit dagvluchten richting India op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag. Het vliegtuig – een Airbus A330-200 – vertrekt in de voormiddag en landt op Chattrapathi Shivaji International Airport in de late avond (lokale tijd). De vlucht vanuit Mumbai naar Brussels Airport vertrekt iedere maandag-, dinsdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdagnacht en komt in Zaventem aan in de vroege ochtend.

“Dankzij deze uurregeling kunnen passagiers vlot doorreizen naar talrijke Europese, Noord-Amerikaanse en Afrikaanse bestemmingen”, stelt Brussels Airlines in een persbericht.

Naar aanleiding van de start van de ticketverkoop biedt Brussels Airlines retourreizen aan vanaf 399 euro alle taksen inbegrepen. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content