Binnenkort kunnen de festivalgangers in Boom van de grond met Brussels Airlines. Voor een keer niet met het vliegtuig maar wel in het grootste mobiele reuzenrad van Europa dat de Belgische luchtvaartmaatschappij sponsort.
"Brussels Airlines is een officiële partner van Tomorrowland. Onze vliegtuigmaatschappij vervoert duizenden festivalgangers van over heel Europa en vanuit New York", zegt woordvoerder Geert Sciot.

"Het reuzenrad vonden we een geschikt promomiddel voor Tomorrowland. Een ritje erin is een unieke en leuke ervaring. Elke bezoeker krijgt dan ook een boarding pass voor een ritje."

De cijfers

"We zijn erg blij de partner te zijn van Tomorrowland. Het festival heeft een spectaculaire aantrekkingskracht en is wereldwijd bekend bij de jeugd. We willen ons door promoacties als het reuzenrad er dan ook graag mee vereenzelvigen."

De attractie zou ongeveer 60 meter hoog zijn en 40 gondels tellen met elk plaats voor 8 personen, goed voor 2.200 passagiers per uur.

Het grootste verplaatsbare reuzenrad van Europa werd uit het Duitse Düsseldorf overgebracht aan de hand van 25 opleggers. Naar verluidt zijn er 20 techniekers nodig om het rad op te zetten.

Vaste werknemers van Brussels Airlines (lees: de hostessen) zullen het draaien van het rad en de wedstrijd om tickets van Brussels Airlines in goede banen leiden. (LG)

Binnenkort kunnen de festivalgangers in Boom van de grond met Brussels Airlines. Voor een keer niet met het vliegtuig maar wel in het grootste mobiele reuzenrad van Europa dat de Belgische luchtvaartmaatschappij sponsort. "Brussels Airlines is een officiële partner van Tomorrowland. Onze vliegtuigmaatschappij vervoert duizenden festivalgangers van over heel Europa en vanuit New York", zegt woordvoerder Geert Sciot. "Het reuzenrad vonden we een geschikt promomiddel voor Tomorrowland. Een ritje erin is een unieke en leuke ervaring. Elke bezoeker krijgt dan ook een boarding pass voor een ritje."De cijfers "We zijn erg blij de partner te zijn van Tomorrowland. Het festival heeft een spectaculaire aantrekkingskracht en is wereldwijd bekend bij de jeugd. We willen ons door promoacties als het reuzenrad er dan ook graag mee vereenzelvigen." De attractie zou ongeveer 60 meter hoog zijn en 40 gondels tellen met elk plaats voor 8 personen, goed voor 2.200 passagiers per uur. Het grootste verplaatsbare reuzenrad van Europa werd uit het Duitse Düsseldorf overgebracht aan de hand van 25 opleggers. Naar verluidt zijn er 20 techniekers nodig om het rad op te zetten. Vaste werknemers van Brussels Airlines (lees: de hostessen) zullen het draaien van het rad en de wedstrijd om tickets van Brussels Airlines in goede banen leiden. (LG)