De prijzen van de tickets beginnen bij 99 euro. In tegenstelling tot de promotie-acties van de lowcost luchtvaartmaatschappij is in deze tarieven van Brussels Airlines alles inbegrepen.

Er moet bij Brussels Airlines niet extra bijbetaald worden voor de reservatie, de bagage, de check-in, de zetelselectie, enzovoort. Geen verborgen kosten dus.

Er zijn promotickets beschikbaar naar ruim dertig bestemmingen zoals Barcelona, Nice, Berlijn en Rome. Afreizen kan tussen 1 februari en 30 september.

Tickets zijn te reserveren via de website www.brusselsairlines.com of via de reisagent.

De prijzen van de tickets beginnen bij 99 euro. In tegenstelling tot de promotie-acties van de lowcost luchtvaartmaatschappij is in deze tarieven van Brussels Airlines alles inbegrepen. Er moet bij Brussels Airlines niet extra bijbetaald worden voor de reservatie, de bagage, de check-in, de zetelselectie, enzovoort. Geen verborgen kosten dus. Er zijn promotickets beschikbaar naar ruim dertig bestemmingen zoals Barcelona, Nice, Berlijn en Rome. Afreizen kan tussen 1 februari en 30 september. Tickets zijn te reserveren via de website www.brusselsairlines.com of via de reisagent.