Elke zaterdagnamiddag vertrekt een vliegtuig vanuit Brussel dat twee uur later in de luchthaven van Palma, de hoofdstad van Mallorca, landt.

Daarmee voegt Brussels Airlines een van de meest populaire bestemmingen toe aan haar aanbod. Want jaarlijks reizen tienduizenden Belgische vakantiegangers naar Mallorca en dat vooral voor het mooie weer en de prachtige natuur. De luchtvaartmaatschappij heeft de laatste jaren haar vliegreizen naar Spanje uitgebreid, naast Tenerife, Gran Canaria en Ibiza is Mallorca nu de elfde Spaanse reisbestemming van Brussels Airlines.

Mallorca is de vijfde nieuwe bestemming die Brussels Airlines in 2017 lanceert. Eerder werd al bekendgemaakt dat het zomeraanbod uitbreidt met Mumbai, Comiso (Italië), Rhodos en Funchal (Portugal). (Belga)

Elke zaterdagnamiddag vertrekt een vliegtuig vanuit Brussel dat twee uur later in de luchthaven van Palma, de hoofdstad van Mallorca, landt.Daarmee voegt Brussels Airlines een van de meest populaire bestemmingen toe aan haar aanbod. Want jaarlijks reizen tienduizenden Belgische vakantiegangers naar Mallorca en dat vooral voor het mooie weer en de prachtige natuur. De luchtvaartmaatschappij heeft de laatste jaren haar vliegreizen naar Spanje uitgebreid, naast Tenerife, Gran Canaria en Ibiza is Mallorca nu de elfde Spaanse reisbestemming van Brussels Airlines. Mallorca is de vijfde nieuwe bestemming die Brussels Airlines in 2017 lanceert. Eerder werd al bekendgemaakt dat het zomeraanbod uitbreidt met Mumbai, Comiso (Italië), Rhodos en Funchal (Portugal). (Belga)