Brussel krijgt Europese primeur van nieuw soort hotel

Aloft Brussels Schuman biedt een eigentijdse stijl tegen een schappelijke prijs. Het hotel ligt in het hart van de bruisende Europese wijk en telt 147 kamers in loftstijl waaronder 3 Breezy Lofts en verder een trendy bar in een luchtige lobby, een snackhoek op basis van het ‘grab-and-go’-concept en vele elementen met een stedelijk-industrieel designkarakter.

Aloft Hotels heeft sinds juni 2008 al meer dan 40 hotels geopend en is al aanwezig in vijf landen: de Verenigde Staten, Canada, China, de Arabische Emiraten en India. België is dus de zesde bestemming. Met Aloft Brussels Schuman is het eerste hotel op Europese bodem nu een feit, maar Aloft blijft zijn wereldwijde expansie voortzetten met reeds geplande openingen in India, Thailand, de Verenigde Staten en – in 2012 – Groot-Brittannië.

Onuitgegeven zijn de uitnodigende ruimtes die Aloft Brussels Schuman creëert. Hotelgasten kunnen hier afspreken en elkaar ontmoeten, de krant lezen, werken op hun portable pc, zich een beetje ontspannen met een partijtje biljart of met hun vrienden een glas drinken in het gemeenschappelijke salon.

Kamer, high-techkantoor en entertainmentruimte in één

De kamers zijn ruim (minstens 28 m²) en helder. Ze dragen de stempel van het merk, met plafonds die bijna drie meter hoog zijn, enorme vensters en ultracomfortabele bedden, maar ook met royaal bemeten ‘walk-in’ douches. Elke kamer is ook uitgerust met een – kosteloos aangeboden – draadloze internetverbinding en een plug-and-playconnectiviteit, compatibel met de meeste elektronische apparatuur.

Zo is ook een vlotte aansluiting op het 42″ flatscreen mogelijk. De reiziger heeft de mogelijkheid zich te ontspannen en te herbronnen in de fitnessruimte, terwijl er ook nog de restauratiehoek is die 24 uur per dag en 7 dagen per week lekkere en gezonde gerechten aanbiedt naast allerlei snacks en dranken om mee te nemen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content