Brugge is de enige Belgische stad in de lijst van 25 bestemmingen. Parijs, Rome en Londen vormen de top drie. "Wat kan er nog romantischer en meer inspirerend dan een stad die lijkt te dienen als het decor voor een sprookje", beschrijft de grootste reiswebsite de Vlaamse kunststad.

"Voor de prijzen baseert TripAdvisor zich op de respons en het commentaar van miljoenen reizigers. Daarmee is het een waardevolle graadmeter van de toeristische beleving van onze stad", weet schepen voor Toerisme Jean-Marie Bogaert (N-VA).

"Brugge valt al een paar jaar in de prijzen. Zoals TripAdvisor vaststelde, omarmen we het verleden maar investeren we ook in de toekomst. Brugge is een topbestemming en dat willen we met een professionele aanpak zo houden."

Naast Parijs, Rome en Londen, staan ook Barcelona, Praag, Venetië, Sint-Petersburg, Firenze, Edinburgh en Istanboel in de top tien van de Europese bestemmingen van TripAdvisor voor 2011.

Brugge is de enige Belgische stad in de lijst van 25 bestemmingen. Parijs, Rome en Londen vormen de top drie. "Wat kan er nog romantischer en meer inspirerend dan een stad die lijkt te dienen als het decor voor een sprookje", beschrijft de grootste reiswebsite de Vlaamse kunststad. "Voor de prijzen baseert TripAdvisor zich op de respons en het commentaar van miljoenen reizigers. Daarmee is het een waardevolle graadmeter van de toeristische beleving van onze stad", weet schepen voor Toerisme Jean-Marie Bogaert (N-VA). "Brugge valt al een paar jaar in de prijzen. Zoals TripAdvisor vaststelde, omarmen we het verleden maar investeren we ook in de toekomst. Brugge is een topbestemming en dat willen we met een professionele aanpak zo houden." Naast Parijs, Rome en Londen, staan ook Barcelona, Praag, Venetië, Sint-Petersburg, Firenze, Edinburgh en Istanboel in de top tien van de Europese bestemmingen van TripAdvisor voor 2011.