De Italiaanse cruisemaatschappij Costa Cruises heeft nu al de nieuwe brochure uitgebracht voor 2009. Populaire cruises kunnen daardoor tijdig worden geboekt.

Het aanbod is nog uitgebreider dan in het huidige jaar. In de loop van 2009 zullen twee nieuwe schepen in de vaart komen, waarmee de capaciteit met twaalf procent wordt uitgebreid. De veertien schepen die Costa dan telt zullen 250 bestemmingen over de gehele wereld aandoen in meer dan 100 verschillende vaarroutes.

Zo biedt Costa een transatlantische cruise van Italië naar Argentinië en gaan de cruiseschepen in Brazilië tot aan Manaus de Amazone op. Nieuw is de introductie in het najaar van cruises vanuit de Verenigde Staten en Canada.

Stopovers

Verder introduceert Costa vaarschema's met tweedaagse stopovers in Lissabon en Istanbul en nieuwe stops in Elba, Capri en St. Tropez. Het aantal vaarroutes in Japan, Thailand, Vietnam, Indonesië en Maleisië wordt in 2009 uitgebreid.

Blikvanger

Costa Crociere is deze maand begonnen met een omvangrijk restyling project van het hoofdkwartier in Genua. Het wordt een van de eerste gebouwen van Italië met nul CO2 uitstoot. Door het design met futuristische glazen daken, hangende tuinen en watervallen wordt het gebouw een opvallende blikvanger in de Italiaanse stad.

Meer informatie

Costa Cruises

De Italiaanse cruisemaatschappij Costa Cruises heeft nu al de nieuwe brochure uitgebracht voor 2009. Populaire cruises kunnen daardoor tijdig worden geboekt.Het aanbod is nog uitgebreider dan in het huidige jaar. In de loop van 2009 zullen twee nieuwe schepen in de vaart komen, waarmee de capaciteit met twaalf procent wordt uitgebreid. De veertien schepen die Costa dan telt zullen 250 bestemmingen over de gehele wereld aandoen in meer dan 100 verschillende vaarroutes. Zo biedt Costa een transatlantische cruise van Italië naar Argentinië en gaan de cruiseschepen in Brazilië tot aan Manaus de Amazone op. Nieuw is de introductie in het najaar van cruises vanuit de Verenigde Staten en Canada. StopoversVerder introduceert Costa vaarschema's met tweedaagse stopovers in Lissabon en Istanbul en nieuwe stops in Elba, Capri en St. Tropez. Het aantal vaarroutes in Japan, Thailand, Vietnam, Indonesië en Maleisië wordt in 2009 uitgebreid. BlikvangerCosta Crociere is deze maand begonnen met een omvangrijk restyling project van het hoofdkwartier in Genua. Het wordt een van de eerste gebouwen van Italië met nul CO2 uitstoot. Door het design met futuristische glazen daken, hangende tuinen en watervallen wordt het gebouw een opvallende blikvanger in de Italiaanse stad. Meer informatieCosta Cruises