Britse sfeer aan de Belgische kust

Waar

De Haan

Waarom

Triënnale Beaufort 2015 van 21 juni tot 21 september: hedendaagse kunst in 10 kustgemeenten.

B&B

Het Zonnehuis ligt op een van de mooiste plekjes in De Haan en vlak bij het strand. Het witte landhuis werd in 1929 gebouwd in opdracht van generaal Timmerman. Architect Vaerwyck nam bij het ontwerp de Britse landhuizen als voorbeeld. Het resultaat is een stukje Engelse stijl, sfeer en charme aan de Belgische kust. Zelfs de mooie tuin met een fijn zwembad ogen Brits.

De B&B telt drie kamers en een familieappartement. Alle kamers zijn klassiek Brits, maar telkens op een andere manier en met leuke antiqui-teiten ingericht. Ideaal voor gezinnen of vrienden is het appartement met twee slaapkamers, twee badkamers, een zitkamer met open haard, designkeuken en eigen terras. Voor de gasten staat in de ochtend het ontbijt klaar rond de 200 jaar oude keukentafel of – bij goed weer – in tuin.

Voor de kamers betaalt u tussen de 135 en 155 euro door de week en tussen de 155 en 175 euro op zaterdag, telkens inclusief ontbijt. Voor het appartement betaalt u vanaf 190 euro per dag.

Bekijk de website voor speciale arrangementen, zoals Op theevisite bij de Queen: twee of drie overnachtingen in Het Zonnehuis en een dagtrip met de minihotelbus naar Kent en Sussex en ontbijt en afternoontea in een Engels kasteel. (MS)

B&B Het Zonnehuis, Normandiëlaan 18, 8420 De Haan, 0475-71 98 65

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content