Bouw je liefdesnest in Londen

Een reisje naar Londen was nog nooit zo goedkoop en zeer geschikt voor een romantisch uitje met je geliefde.

Met Eurostar spoor je in amper 1u51 al van hartje Brussel naar hartje Londen. Dankzij het lage pond kan je laten zien wat romantiek is: een romantisch hotelletje, etentje bij kaarslicht en shopping in de trendy British boetiekjes (met nog altijd kortingen tot -50%, -70%…)

Een overnachting in myhotels
Een Valentijnsweekend in Myhotels in Bloomsbury en Chelsea zal je niet snel vergeten. Deze hippe boetiekhotels geven Valentijn extra cachet: een fles champagne, ontbijt op bed, chocolade die je kan smelten, en een verrassingsliefdeskit. Vanaf 209 pond voor een overnachting in een tweepersoonskamer.

Maak de sprongEen parachutesprong – samen met je Valentijn wel te verstaan – boven Londen doet je hart pas écht overslaan: Tandem Sky Diving biedt een speciale deal aan, onvergetelijk voor koppels die het graag doen in de lucht.Valentijnaanbieding: per koppel betaal je 480 pond voor een parachutesprong gedurende een halve dag op vrijdag, zaterdag, of zondag in Swindon, makkelijk bereikbaar vanuit Londen

Wandelen hand in hand… op de Tower Bridge
Op zaterdag 14 februari trekt de Tower Bridge over de Thames een liefdeskleedje aan. Het prachtige uitzicht over Londen wordt dan helemaal romantisch: met bloemen, lichtjes, champagne en een live jazz concert. Valentines Day op Tower Bridge vanaf £30 per koppel.

Herbezoek de National Gallery
Op Valentijn brengt de National Gallery hulde aan de liefde. Portretten van de meest waanzinnige, de oudste, de beroemdste, de meest mystieke koppels kan je allemaal bewonderen tijdens een gratis rondleiding met gids.

Cheap, but still very London
Dompel je onder in romantiek en de Britse hoofdstad, en schuim lekker die winkels af. Het pond staat nog altijd historisch laag en dat maakt Londen voordeliger dan ooit. Gedaan dus met het hoofdrekenen en de gepeperde rekeningen. Alles gaat zoveel makkelijker : van Karen Millen, Stella McCartney, Mulberry, Vivienne Westwood tot Laura Ashley, de Britse touch is onweerstaanbaar!

In Londen vind je ongetwijfeld dat originele cadeau voor je liefje dat je al lang zocht: voor het pikantere werk moet je naar Coco De Mer in Seven Dials, een sensuele boetiek opgericht door Anita Roddick. Ook bij La La’s Boudoir kan je terecht voor een speels lingeriesetje van Miss La La Presents.

Als je het graag fonkelend houdt, ga dan naar Gary Holder in Cucumber Alley (Seven Dials) voor een apart handgemaakt juweeltje. De zoetemondjes zullen smelten voor de “Message in a Heart” van chocolatier Melt in Notting Hill – een liefdesbriefje verstopt in een groot hart in fondant.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content