Borrelen, dineren en overnachten in Maastricht

© GF

De bars, restaurants en hotels in Maastricht bundelen hun krachten in de tweede helft van januari.

De drie evenementen Maastricht aan Tafel, Maastricht aan de Bar en de Hotelnacht vinden tegelijkertijd plaats: hét moment om een tripje naar deze gastvrije en gezellige stad in Nederlands Limburg te plannen.

Tussen 16 en 31 januari kunt u in acht Maastrichtse cafés voor 5,55 euro per persoon genieten van een ‘Borrel & Bite’. Perfect als opwarmertje voor een diner in een van de vijfentwintig restaurants die dan voor slechts 25,55 euro per persoon een driegangenmenu serveren. Van het bedrag gaat telkens 55 cent naar het Maastrichtse goede doel Stichting Stille Armen Maastricht.

Borrelen, dineren en overnachten in Maastricht
© GF

Na het diner kunnen de gasten tijdens het weekend van 16 en 17 januari goedkoop overnachten in diverse hotels, waaronder Hotel Beaumont, Kaboom Hotel, Sint Martenslane, Trash Deluxe en Townhouse Design Hotel voor de prijs van 55, 75 of 125 euro voor een tweepersoonskamer, afhankelijk van het niveau van comfort.

Dat weekend staat bovendien bol van de leuke activiteiten zoals een huiskamerconcert in Townhouse Hotel, dat voor de gelegenheid zijn woonkamer openstelt voor iedereen, en een dj in de lobby van het Kaboom Hotel. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content