Bobbejaanland opent virtual reality achtbaan Mount Mara

Mount Mara © GF

Het Belgische pretpark Bobbejaanland heeft zaterdag de attractie Mount Mara officieel geopend. De bestaande rollercoaster Revolution werd in samenwerking met Samsung opgefrist naar een virtual reality achtbaan.

Bezoekers zetten een speciale bril op en beleven dan als geologen een bloedstollend avontuur tijdens een enorme vulkaanuitbarsting op de mysterieuze berg Mount Mara.

“Het gebruik van virtual reality maakt deze attractie niet alleen spectaculair, maar ook vernieuwend”, zegt Roland Kleve, directeur van Bobbejaanland. “Door het gebruik van de allernieuwste technieken komen de gevaren echt tot leven en stijgt de spanning tot een hoogtepunt. Een verrassende beleving in een van de populairste attracties van ons park.” Met Mount Mara werd opnieuw gekozen voor ontdekking, verrassing en avontuur. De ride is een aanvulling op een andere attractie, The Forbidden Caves.

“We kiezen hiermee dus voor de uitbreiding van de themazone Adventure Valley. Ook King Kong en Banana Battle horen thuis in dit deel van het park”, aldus Kleve. Er werd bijna een miljoen euro in Mount Mara geïnvesteerd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(Belga/LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content