Bloot op de boot

Nudisten hoeven zich al lang niet meer weg te stoppen in obscure nudistenkampen en binnenkort kunnen ze nu ook aan het cruisen.

De onderneming eWaterways, die gespecialiseerd is in rivier- en zeecruises, richt in augustus 2011 een eerste cruise voor naturisten in. Het naturistenschip, dat over een bar, een zonnedek en een restaurant beschikt, vaart langs de Kroatische kustlijn, zo schrijft de Telegraph online.

Enkele hoogtepunten van de tocht zijn een bezoek aan Rab, dat door reisagenten vaak omschreven wordt als “het eiland van liefde”, en een trip naar Zadar. eWaterways maakt zich sterk dat het de eerste maatschappij is die nudistencruises aanbiedt in de Adriatische zee.

“Naturistenvakanties zijn populair en Kroatië beschikt over heel wat nudistenstranden, dus het is een perfecte combinatie”, verklaarde een woordvoerster van de maatschappij. Zwemmen en zonnebaden gebeurt naakt, maar voor het avondeten dienen de gasten wel in hun kleren te schieten, luidt het nog.

De maatschappij hoopt heel wat reizigers van verschillende nationaliteiten aan te trekken, maar verwacht vooral Duitsers, want “zij zijn erg bezig met naturisme”.

Bron: Belga

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content