Bloed en romantiek in Brugge

Overnachtingstip in Brugge: een B&B op loopafstand van de Grote Markt, met een eigen zwembad en wellnessfaciliteiten.

Waar: Brugge.

Waarom: Heilig Bloedprocessie op 29 mei: religieuze optocht met praalwagens en figuranten in historische kledij. Ze vindt al meer dan acht eeuwen plaats om de aankomst in Brugge van een vaas met druppeltjes bloed van Christus te herdenken.

Hotel: Charming Brugge, een B&B die is gevestigd in een negentiende-eeuws herenhuis op loopafstand van de Grote Markt, met een eigen zwembad en wellnessfaciliteiten. Een bijzondere en romantische plek om te overnachten.

Het zwembad, sauna met lichttherapie en de inloopdouche kunnen privé gehuurd worden, zodat de gasten er van een volledige privacy kunnen genieten.

Ook speciaal zijn de niet-alledaagse extra’s die de gasten bij kunnen boeken, zoals een privérit in een koets, een ballonvlucht boven Brugge, een picknick, een origineel huwelijksaanzoek, of een luxeontbijt, al dan niet met champagne.

De B&B telt vier kamers, telkens met een eigen badkamer en een ander thema. Zo is de Chocolatkamer in retrobruin gezet, en zorgt La Bleu de Bruges voor een hemelsblauwe ervaring.

De vier kamers in de Charming Brugge B&B zijn te boeken vanaf 170 euro per kamer, inclusief ontbijt, dat u voor een meerprijs kunt omzetten in een luxeontbijt. De B&B biedt ook verschillende arrangementen met romantische namen als Charming Love en Charming Balloon. Charming Brugge B&B, Komvest 13, 8000 Brugge, 0495 20 16 02.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content