Deze week vielen de eerste sneeuwvlokjes in de Ardennen. Nog niet genoeg om weer te skiën of te langlaufen, maar de Oostkantons staan wel al klaar om de echte winter te verwelkomen.

Als koning winter zijn intrede maakt in België kunnen wintersportfanaten terecht in de Oostkantons. Maar liefst 20 wintersportcentra zijn er dan beschikbaar om te langlaufen, alpineskiën, rodelen of voor een ritje met de sneeuwscooter.

Op de website van 'Winter Ostbelgien' vind je alle belangrijke informatie over de pistes, het weerbericht, verblijfmogelijkheden en de evenementenkalender. Bovendien is er nu ook een nieuwe rubriek op de website toegevoegd waarop je verschillende webcams kan volgen. Deze webcams geven een live weergave van het weer ter plaatse. Wie wenst, kan zich ook inschrijven op de nieuwsbrief voor de weerberichten. Zo weet je als eerste wanneer de sneeuw valt. (AB)

Deze week vielen de eerste sneeuwvlokjes in de Ardennen. Nog niet genoeg om weer te skiën of te langlaufen, maar de Oostkantons staan wel al klaar om de echte winter te verwelkomen.Als koning winter zijn intrede maakt in België kunnen wintersportfanaten terecht in de Oostkantons. Maar liefst 20 wintersportcentra zijn er dan beschikbaar om te langlaufen, alpineskiën, rodelen of voor een ritje met de sneeuwscooter.Op de website van 'Winter Ostbelgien' vind je alle belangrijke informatie over de pistes, het weerbericht, verblijfmogelijkheden en de evenementenkalender. Bovendien is er nu ook een nieuwe rubriek op de website toegevoegd waarop je verschillende webcams kan volgen. Deze webcams geven een live weergave van het weer ter plaatse. Wie wenst, kan zich ook inschrijven op de nieuwsbrief voor de weerberichten. Zo weet je als eerste wanneer de sneeuw valt. (AB)