Binnenkort kan je tussen de bruine beren slapen in Pairi Daiza

© Getty Images/iStockphoto

In Pairi Daiza is een aantal Amerikaanse bruine beren aangekomen. Vanaf 6 april, na hun winterslaap, zullen ze te bezichtigen zijn in het nieuwe gebied ‘The Last Frontier’. Bezoekers kunnen ook tussen de beren en wolven overnachten in een hotel en lodges van het park.

In Pairi Daiza zijn een aantal Amerikaanse bruine beren aangekomen. Vanaf 6 april, na hun winterslaap, zullen ze te bezichtigen zijn in het nieuwe gebied “The Last Frontier”, laat het dierenpark in Brugelette vandaag weten.

De bruine beren zijn net gearriveerd in het park. Over hoeveel nieuwe bewoners het gaat, wil Pairi Daiza nog niet bekendmaken. De dieren houden momenteel hun winterslaap en zullen vanaf de lente uitgezet worden in hun wooneenheid.

Die ligt in ‘The Last Frontier’, een nieuw gebied van acht hectare groot dat gebaseerd is op de Canadese provincie Brits-Columbia. Er zullen ook wolven, elanden en stellerzeeleeuwen verblijven. ‘Canadese kunstenaars zijn naar België gekomen om originele totems te maken voor het gebied’, verklaart woordvoerder Mathieu Goedefroy.

Bezoekers kunnen ook tussen de beren en wolven overnachten in een hotel en lodges van het park. Pairi Daiza is vanaf 6 april opnieuw open.

Pairi Daiza NLhttps://www.facebook.com/pairidaizanl/https://www.facebook.comFacebook1280

Maak kennis met onze bruine beer!

🐻 Maak kennis met de allernieuwste bewoners van Pairi Daiza: onze bruine beren. Ondanks een lichaamsgewicht tot 600 kilogram zijn ze toch bijzonder knuffelbaar, niet?

💤 De heren en dames houden nu nog even hun winterslaap. Vanaf 6 april kan je ze bewonderen in ons splinternieuwe gebied 'The Last Frontier'. Spannend!

🚨Suivez nous aussi en Français par Pairi Daiza!

Geplaatst door Pairi Daiza NL op Woensdag 19 december 2018

video1.0https://www.facebook.com/pairidaizanl/videos/2325398101013109/500

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content