Binnenkijken bij Mechelse hotels

De Mechelen Hotel Association organiseert op zondag 23 maart 2014 voor de eerste keer een opendeurdag. Een unieke kans om eens rond te snuffelen in een van de 12 hotels en de jeugdherberg die hun deuren openzetten.

Op zondag 23 maart zwaaien de Mechelse hoteliers hun deuren wagenwijd open en nodigen de Mechelaars en bezoekers uit om hun hotel te komen verkennen.

Eén dag is het toegelaten om rond te neuzen in bijvoorbeeld het kleinste hotelletje van Mechelen, in de Mechelse jeugdherberg, in het hotel dat vroeger een kerk was.

Tussen 11 en 17u staat het hotelpersoneel bezoekers te woord en maakt hen wegwijs in het dagelijkse hotelleven. Een kamerbezoek hoort hier natuurlijk ook bij.

“Mechelen telt momenteel 14 vergunde hotels, 8 vergunde B&B’s, 4 vakantiewoningen en een hedendaagse jeugdherberg, goed voor zo een 1400 bedden. Mooi zo!” zegt Frank Nobels, schepen van Toerisme.

Win een overnachting

Hoe meer hotels je die zondag bezoekt, hoe meer kans je maakt op mooie prijzen. Er worden 13 cadeaus uitgedeeld, van een overnachting voor twee in een Mechels hotel naar keuze, tot een wellnessarangement, een ontbijt met bubbels of een meergangendiner. Daarbovenop organiseren de hotels zelf ook nog enkele speciale acties tijdens hun opendeur.

Praktische info

Opendeur van 11-17u in Martin’s Patershof, Mercure Vé, Holiday Inn Express, 3 Paardekens, Novotel, Muske Pitter, Jeugdherberg De Zandpoort, Den Wolsack, Best Western Gulden Anker, Elisabeth, NH en Het Anker.

Opendeur van 9-12u in Parkhotel Montreal

Info: Opendeurdag

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content