Het Henegouwse Dierenpark Pairi Daiza, de site van de voormalige cisterciënzerabdij, heeft tijdens het seizoen 2012 955.000 bezoekers ontvangen. Het gaat om een stijging met 19 procent. Het seizoen liep tot de herfstvakantie. Pairi Daiza dankt het succes onder meer aan de opening van een nieuw Afrikaans park en de talrijke nieuwe dieren.

Het 55 ha grote park legt de nadruk op natuur en erfgoed, en heeft in totaal meer dan 4000 dieren verspreid over indrukwekkende tuinen en continenten met intrigerende namen zoals Madidi, Nosy Komba en Mura Mura. (Belga/DB)

Het Henegouwse Dierenpark Pairi Daiza, de site van de voormalige cisterciënzerabdij, heeft tijdens het seizoen 2012 955.000 bezoekers ontvangen. Het gaat om een stijging met 19 procent. Het seizoen liep tot de herfstvakantie. Pairi Daiza dankt het succes onder meer aan de opening van een nieuw Afrikaans park en de talrijke nieuwe dieren.Het 55 ha grote park legt de nadruk op natuur en erfgoed, en heeft in totaal meer dan 4000 dieren verspreid over indrukwekkende tuinen en continenten met intrigerende namen zoals Madidi, Nosy Komba en Mura Mura. (Belga/DB)