Bezoekers treffen tijdens Taste and Travel de mix tussen travel and food. Lekker samen proeven van bijzondere drankjes en gerechten terwijl men door een mooie selectie exposanten, travel-agencies, reis-instanties en tour-operators geïnformeerd wordt over de meest bijzondere reisbestemmingen.

Ook staan er workshops, tastings, wijn-proeverijen en lezingen op het programma en vertellen reizigers hun ervaringen en delen hun do's and dont's. Reizen en culinair genieten horen iimmers bij elkaar.

Taste & Travel vindt plaats op 31 januari en 1 februari in Rotterdam in het Hulstkamp Gebouw. Toegangsprijs is Euro 7,50 en bij het Hulstkamp Gebouw is gratis parkeergelegenheid voor de deur beschikbaar.

Bezoekers treffen tijdens Taste and Travel de mix tussen travel and food. Lekker samen proeven van bijzondere drankjes en gerechten terwijl men door een mooie selectie exposanten, travel-agencies, reis-instanties en tour-operators geïnformeerd wordt over de meest bijzondere reisbestemmingen. Ook staan er workshops, tastings, wijn-proeverijen en lezingen op het programma en vertellen reizigers hun ervaringen en delen hun do's and dont's. Reizen en culinair genieten horen iimmers bij elkaar. Taste & Travel vindt plaats op 31 januari en 1 februari in Rotterdam in het Hulstkamp Gebouw. Toegangsprijs is Euro 7,50 en bij het Hulstkamp Gebouw is gratis parkeergelegenheid voor de deur beschikbaar.