Je kan Florida het beste tijdens de wintermaanden bezoeken. De temperatuur is dan ideaal en je loopt niet het gevaar in een orkaan terecht te komen. De wintermaanden zijn wel de drukste en duurste maanden, in het bijzonder in het zuiden van Florida.

Muggen en andere stekende insecten kunnen in Florida een ware plaag zijn. Als je de natuur intrekt kan je daarom het beste lichtgekleurde kleding met langen mouwen en pijpen dragen. Zorg ook voor antimuggenmiddel.

Met de zogenaamde Orlando Smile Card kan je profiteren van allerlei aanbiedingen en kortingen in Orlando en omgeving. Je kan de kaart simpelweg uitprinten van de website Orlando.info.

De prijzen in de winkels in Florida zijn exclusief BTW. Om de prijs te weten die je aan de kassa betalen moet, tel je er zes procent bij op.

Als je toch in Florida bent is het heel bijzonder en spectaculair om een raketlancering mee te maken. Op de site van Nasa vind je een overzicht van alle geplande lanceringen.

In Florida is het vaak goedkoper om een huisje te huren dan een hotelkamer. Zeker als je met meerdere personen reist en wat langer blijft is dat een goede optie. De villa's zijn ruim, beschikken vaak over een zwembad en zijn verder van alle gemakken voorzien.

Links
Florida's Official Travel Planning Web Site
Tourism and Recreation in Florida
The Florida Keys en Key WestSt.Petersburg Clearwater
Greater Miami Conventions and Visitors BureauOrlando Travel and Visitors BureauVisit Tampa Bay

Je kan Florida het beste tijdens de wintermaanden bezoeken. De temperatuur is dan ideaal en je loopt niet het gevaar in een orkaan terecht te komen. De wintermaanden zijn wel de drukste en duurste maanden, in het bijzonder in het zuiden van Florida.Muggen en andere stekende insecten kunnen in Florida een ware plaag zijn. Als je de natuur intrekt kan je daarom het beste lichtgekleurde kleding met langen mouwen en pijpen dragen. Zorg ook voor antimuggenmiddel.Met de zogenaamde Orlando Smile Card kan je profiteren van allerlei aanbiedingen en kortingen in Orlando en omgeving. Je kan de kaart simpelweg uitprinten van de website Orlando.info. De prijzen in de winkels in Florida zijn exclusief BTW. Om de prijs te weten die je aan de kassa betalen moet, tel je er zes procent bij op.Als je toch in Florida bent is het heel bijzonder en spectaculair om een raketlancering mee te maken. Op de site van Nasa vind je een overzicht van alle geplande lanceringen. In Florida is het vaak goedkoper om een huisje te huren dan een hotelkamer. Zeker als je met meerdere personen reist en wat langer blijft is dat een goede optie. De villa's zijn ruim, beschikken vaak over een zwembad en zijn verder van alle gemakken voorzien.LinksFlorida's Official Travel Planning Web SiteTourism and Recreation in FloridaThe Florida Keys en Key WestSt.Petersburg ClearwaterGreater Miami Conventions and Visitors BureauOrlando Travel and Visitors BureauVisit Tampa Bay