Vuurwerk: op 31 december wordt er een groots vuurwerk afgestoken met daarna een grote party op Trafalgar Square.

London Marathon: de marathon vindt jaarlijks plaats begin mei.

Chelsea Flower Show: de bloemparade heeft plaats aan het einde van de maand mei.

Wimbledon: is het bekende Grand Slam tennistornooi. Het vindt plaats in de maand juni.

Horseman's Sunday: speelt zich af zich in september in Hyde Park, waarbij er paarden gezegend worden. Dan volgt een grootse jumping in Kensington Gardens.

Guy Fawkes Night: 5 november en deze herdenking zorgt ervoor dat er heel veel kampvuren gemaakt worden op deze koude avond.

Kerstverlichting: in december is het de moeite waard om erbij te zijn wanneer de lichtjes in de kerstboom op Trafalgar Square aangestoken worden.

Vuurwerk: op 31 december wordt er een groots vuurwerk afgestoken met daarna een grote party op Trafalgar Square.London Marathon: de marathon vindt jaarlijks plaats begin mei.Chelsea Flower Show: de bloemparade heeft plaats aan het einde van de maand mei.Wimbledon: is het bekende Grand Slam tennistornooi. Het vindt plaats in de maand juni.Horseman's Sunday: speelt zich af zich in september in Hyde Park, waarbij er paarden gezegend worden. Dan volgt een grootse jumping in Kensington Gardens.Guy Fawkes Night: 5 november en deze herdenking zorgt ervoor dat er heel veel kampvuren gemaakt worden op deze koude avond.Kerstverlichting: in december is het de moeite waard om erbij te zijn wanneer de lichtjes in de kerstboom op Trafalgar Square aangestoken worden.