U kunt zelf een route samenstellen of kiezen voor één van de kant-en-klare routes. U kunt bijvoorbeeld een achtdaagse reis maken van Porto naar Portugal waarbij u in drie verschillende solares overnacht.

Een andere mogelijkheid is een langere tour van veertien dagen door heel Portugal waarbij u overnacht in zeven solares. De vliegreis, huurauto en overnachtingen zijn telkens in de prijs inbegrepen.

Om een indicatie te geven: voor een reis door het noorden van Portugal met zeven overnachtingen met wijndegustaties in drie solares betaalt u vanaf 682 euro per persoon.

Info: Expair Tours

(MS)

U kunt zelf een route samenstellen of kiezen voor één van de kant-en-klare routes. U kunt bijvoorbeeld een achtdaagse reis maken van Porto naar Portugal waarbij u in drie verschillende solares overnacht. Een andere mogelijkheid is een langere tour van veertien dagen door heel Portugal waarbij u overnacht in zeven solares. De vliegreis, huurauto en overnachtingen zijn telkens in de prijs inbegrepen. Om een indicatie te geven: voor een reis door het noorden van Portugal met zeven overnachtingen met wijndegustaties in drie solares betaalt u vanaf 682 euro per persoon.Info: Expair Tours (MS)