Oslo heeft de bijnaam Nachtclub van het Noorden. De meeste plekjes beginnen maar te leven na middernacht en blijven open tot 3 of 4 uur. Hoe later je gaat, hoe leuker het is. Alcohol is verschrikkelijk duur. Volg dus het voorbeeld van de locals: begin de avond met enkele glaasjes thuis.

Voor de meest levendige uitgaansbuurt moet je in de zijstraten nabij het Radhus of langs de Aker Brygge zijn. Andere populaire places-to-be zijn Uneversitetsgata en Rosenkrantz gate, alsook Karl Johans gate.

De mix van theaters, disco's, concertzalen, shows met drag queens, bars en clubs is de beste van Noord-Europa. De bioscoop is ook een populair onderdeel van het Noorse uitgaansleven en de stad pronkt met een hele reeks bioscoopcomplexen.

Oslo heeft de bijnaam Nachtclub van het Noorden. De meeste plekjes beginnen maar te leven na middernacht en blijven open tot 3 of 4 uur. Hoe later je gaat, hoe leuker het is. Alcohol is verschrikkelijk duur. Volg dus het voorbeeld van de locals: begin de avond met enkele glaasjes thuis.Voor de meest levendige uitgaansbuurt moet je in de zijstraten nabij het Radhus of langs de Aker Brygge zijn. Andere populaire places-to-be zijn Uneversitetsgata en Rosenkrantz gate, alsook Karl Johans gate.De mix van theaters, disco's, concertzalen, shows met drag queens, bars en clubs is de beste van Noord-Europa. De bioscoop is ook een populair onderdeel van het Noorse uitgaansleven en de stad pronkt met een hele reeks bioscoopcomplexen.