Tijdzone+ 10 uur

GeldFrans Pacifische Frank (CFP)

Beste reistijdJanuari-maart

AfstandBrussel - Nouméa: 16.482 km. Dat is 19 en een half uur vliegen.

VerkeersregelsOm te rijden in Nieuw-Caledonië moet je 21 - en soms zelfs 25 - zijn en op zijn minst 1 à 2 jaar ervaring hebben. Over de aanwezigheid en openingsuren van tankstations buiten de steden kan je je best op voorhand informeren. Benzine kost meer op de eilanden dan op het hoofdeiland.

Openbaar vervoerIn Nieuw-Caledonië kan je op heel wat verschillende manieren naar je bestemming. Met het vliegtuig, de helikopter, de boot, de auto of de fiets. Ook vertrekt er een busdienst van in Nouméa.

Documenten Benodigde reisdocumenten voor Canada.

Gezondheid Gezondheidsadvies van het Tropisch Instituut voor Geneeskunde in Antwerpen

Elektriciteit220 volt

Telefoonnummer00 687

Links New Caladonia Tourism

Tijdzone+ 10 uur GeldFrans Pacifische Frank (CFP) Beste reistijdJanuari-maart AfstandBrussel - Nouméa: 16.482 km. Dat is 19 en een half uur vliegen. VerkeersregelsOm te rijden in Nieuw-Caledonië moet je 21 - en soms zelfs 25 - zijn en op zijn minst 1 à 2 jaar ervaring hebben. Over de aanwezigheid en openingsuren van tankstations buiten de steden kan je je best op voorhand informeren. Benzine kost meer op de eilanden dan op het hoofdeiland. Openbaar vervoerIn Nieuw-Caledonië kan je op heel wat verschillende manieren naar je bestemming. Met het vliegtuig, de helikopter, de boot, de auto of de fiets. Ook vertrekt er een busdienst van in Nouméa. Documenten Benodigde reisdocumenten voor Canada. Gezondheid Gezondheidsadvies van het Tropisch Instituut voor Geneeskunde in Antwerpen Elektriciteit220 volt Telefoonnummer00 687 Links New Caladonia Tourism