Al 15 jaar als verfijnde brasserie een vaste waarde aan de Scheldekaaien. Unieke keuze aan zeevruchten en meer dan twintig geselecteerde wijnen per glas. Chef Yannick Frooninckx werkte lang als souschef en nam de fakkel zonder problemen over. Hij kiest voor seizoensproducten bij voorkeur afkomstig van kleinschalig werkende kwekers.

Jordaenskaai 7, 2000 Antwerpen, 03 226 63 30, www.docks.be, zondag gesloten.

Al 15 jaar als verfijnde brasserie een vaste waarde aan de Scheldekaaien. Unieke keuze aan zeevruchten en meer dan twintig geselecteerde wijnen per glas. Chef Yannick Frooninckx werkte lang als souschef en nam de fakkel zonder problemen over. Hij kiest voor seizoensproducten bij voorkeur afkomstig van kleinschalig werkende kwekers. Jordaenskaai 7, 2000 Antwerpen, 03 226 63 30, www.docks.be, zondag gesloten.