Après-ski

Liefhebbers van après-ski komen in Crans Montana zeker en vast aan hun trekken. En hoewel het een zeer mondain skioord is, vind je er bars, restaurants en discotheken van allerlei aard. Al blijft après-ski in Zwitserland sowieso duurder dan in de andere wintersportlanden.

Zoals het een mondain skioord betaamt, heeft Crans Montana een casino. Daar kan je je geluk beproeven, terwijl je nipt van een glaasje champagne. Tussen het spelen door kan je er in het restaurant of in de bar eventjes pauzeren.

Daarnaast herbergt het skioord meer dan negentig, vaak uitstekende restaurants. Je kan er zowel van de Franse en Italiaanse als Japanse en Thaise keuken proeven. En natuurlijk ook van de Zwitserse, begeleid door een van de lokale, prijswinnende wijnen uit Valais.

Natafelen kan in een van de pianobars. Wie een dansje wil wagen, kan dat bijvoorbeeld in de populaire ijsdisco. Of in een trendy bar, waar dj’s vaak live een set komen spelen.

Ook overdag kan je je perfect vermaken in Crans Montana. Vooral in Crans liggen heel wat exclusieve winkels, zoals Cartier of Louis Vuitton. Je vindt er alle grote namen uit de stad in een dorp. Ook op vlak van sportuitrusting vind je er heel wat materiaal.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content